Limoncello keltainen
Limoncellomme valmistetaan luomusitruunan kuoren liottamisella alkoholissa. Kaikki kuorinta tapahtuu käsin, jotta reseptin aitous säilyy. Italialaisena juomana limoncelloa tarjoillaan perinteisesti digestifinä (nautitaan hyvin kylmänä tai murskatulla jäällä). Sitä voidaan myös käyttää cocktailien pohjana, sitruunasorbetin päällä tai kuuluisan napolilaisen baban kanssa. Erittäin arvostettu myös suolaisten tai makeiden ruoanlaittojen valmistuksessa.
Limoncello vihreä
Aito keltainen limoncello on saanut vihreän variantin, mutta resepti pysyy muuttumattomana; käytämme aikaisempia luomusitruunoita kuin keltaisia sitruunoita. Sitä nautitaan samalla tavalla kuin keltaista limoncelloa. Maku on pehmeämpi, mikä tekee maistelusta hienostuneempaa. Nautitaan hyvin kylmänä.
Erikoisvarauksen nimitys erottaa Ossetra-kaviaarin, jonka ominaisuudet ovat poikkeukselliset. Sen munat vaihtelevat vaaleasta tumman amberiin, hunajaan tai kultaan. Tämä kaviaari on ihastuttavan sensuelli; sen munat vierivät suussa ja kielellä räjähtäen iloksemme merelliseen, hieman suolaiseen makuun, joka on hienostunut, ja jälkimakuun ilmestyy hyvin hienovaraisesti kuivattujen hedelmien vivahteita.
Vain myymälässä.
** Klikkaa saadaksesi lisätietoja **